Update Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Zo staat het ervoor met de productie van Huisvrouwen Bestaan Niet 2

in geavanceerd volgende code plaatsen: display:none
HBN 2 in postproductie

Op dit moment is de film HBN 2 in postproductie. De film is gemonteerd en heeft picture lock status bereikt, wat inhoudt dat de film ‘op slot’ zit qua beeld montage. Nu is het aan beeld- en geluidsnabewerking om de film compleet te maken. Het beeld wordt straks gegrade (kleur nabewerking) om alle gedraaide scenes qua kleur en gevoel in één vloeiende beweging te laten verlopen. Ook worden er hier en daar VFX (smsjes welke in beeld komen, beeld op een TV, etc) toegevoegd aan de film.

Muziek

Daarnaast zijn de muziek componisten (op basis van de picture lock versie van de film) momenteel bezig om onder veel scene’s op maat gemaakt muziek (score) te maken. Dit is muziek die de scene helpen in een bepaald gevoel of emotie.
Deze muziek zou je niet bewust moeten horen maar gaat de kijker wel onbewust beter meenemen de film door.
Ook is er nog ‘music clearance’ wat inhoudt dat er op bepaalde momenten in de film wel echt muziek wordt aangezet. Voor deze muziek moeten de rechten eerst gekocht en goedgekeurd worden alvorens deze in de film gebruikt mogen worden.
De mensen van sounddesign gaan al deze muziek, plus de dialogen op set opgenomen en mogelijk toegevoegde omgevingsgeluiden tot 1 samenhangend geheel brengen.
Dat wordt vervolgens dan weer onder de gegrade film gelegd en worden er nog begin en eind titels toegevoegd.
Daarna is de film klaar en worden er materialen gemaakt voor verschillende exploitatie vormen, waaronder bioscoop, online, TV, DVD, airline etc…

Distributie van de film

De film is tijdens de montage ook al aan de distributeur WW Entertainment vertoond. Zij hadden hoge verwachtingen van de film en na het zien hebben zij hun schattingen zelfs naar boven bijgesteld. Zij verwachten nu gemiddeld 2.800.000 box office te kunnen doen met de film ipv de eerder geroepen 2.5mln.
Zij zijn de afgelopen maanden samen met de producent druk bezig geweest met de campagne van de film.
Daar rolt een sterke TV en online campagne uit, waar je op RTL 4 straks niet onder de film uit kan 1 a 2wk voor de release op 12 dec.
Ook wordt HBN 1 op 23 december op RTL 4 uitgezonden en zit HBN 2 verwerkt in GTST in de aflevering van 23 december.
Er zijn verschillende promo’s opgenomen welke via (online) kanalen van RTL zal worden uitgezet.

All You Need is Love (op 24 dec)

Tijdens dé kerst special van All You Need is Love (op 24 dec) wordt er een speciale boodschap van de 3 HBN dames uitgezonden aangesterkt door een spotje tijdens dit best bekeken programma op TV tijdens kerstavond.

Ladies Nights

We beginnen met de Ladies Nights op 27 November gevolgd door speciale voorpremières tot 12 december.

Première

Op 9 december hebben we uiteraard dé première van de film in Pathe Tuschinski en we hopen u daarbij te mogen verwelkomen.
Let goed op uw email, waar u de uitnodiging zal ontvangen en waar uw u aanwezigheid zal moeten aanmelden.

Succesvolle persdag

Woensdag 23 october hebben wij een succesvolle persdag gehad in aanwezigheid van veel pers en alle cast van de film.

Trailer

De trailer is inmiddels gelanceerd en deze wordt goed bekeken en erg goed op gereageerd. Ook is de poster inmiddels af en deze hangt in alle bioscopen.

Bekijk hier het project
Poster film Huisvrouwen Bestaan Niet 2