Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op

Kantoor Eurogroei Films Nieuwlandstraat 7 Tilburg
Bezoekadres:
Nieuwlandstraat 7, 5038 SL Tilburg

Telefoon: 013-543 59 02
E-mail: info@eurogroeifilms.nl

Heeft u nog vragen?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
U ontvangt altijd  binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

Voordat u uw bericht verstuurt, bekijk hier de basisinformatie over gegevensbescherming

eurogroeifilms.nl informeert dat de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt door het invullen van dit formulier, worden behandeld door happy2design4u als verantwoordelijke voor deze website.

Doel van het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens: het versturen van informatie die de gebruiker nodig heeft via deze website.

Legitimatie: toestemming van de belanghebbende partij.

Ontvangers: Hosting: hostnet.nl. De hosting is 100% veilig.

Rechten: U kunt uw rechten op toegang, rectificatie, beperking en verwijdering van de gegevens uitoefenen via info@eurogroeifilms.nl, evenals het recht om een ​​claim in te dienen bij een controlerende autoriteit.

Aanvullende informatie: U kunt de aanvullende en gedetailleerde informatie over Gegevensbescherming raadplegen op de website: eurogroeifilms.nl, evenals ons privacybeleid.

Aanmelden nieuwsbrief

AVG en Marketingtoestemmingen

Eurogroei gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om Nieuwsbrieven en nieuwe proposities aan te bieden.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@eurogroei.nu. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.