Piece of my Heart

De inschrijving voor deze film is reeds met succes voltekend

39e EMISSIE IN FILMS EN SERIES

Investeren in de film Piece of my Heart

Kernpunten:

  • Emissie: € 139.500
  • 93 participaties van € 1.500,-
  • Preferente status op aflossing
  • (Inter)nationale productie
  • 11% verwacht rendement
  • Per Participatie 2 kaarten voor de officiële première (‘rode loper’) in Nederland

Het Verhaal

De film vertelt het verhaal over de ultieme vriendschap tussen Irma en Olga, en speelt zich af in de ambitieuze danswereld van het klassieke ballet tegen de achtergrond van de losbandige jaren zeventig in Amsterdam. De cast bestaat uit de danseressen Elaine Meijerink en Roos Englebert en acteurs Peter Paul Muller, Daniël Boissevain, Gijs Scholten van Aschat, Katelijne Damen, Yannick Jozefzoon, Gijs Blom, Tina de Bruin, Igone de Jongh en Jan Kooijman. Piece of My Heart is in het najaar van 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Internationale Speelfilm

Deze Internationale Speelfilm zal worden geregisseerd door Dana Nechushtan en worden geproduceerd door Topkapi POMH. De film zal in de Benelux gedistribueerd worden door WW Entertainment B.V. en internationaal verkocht door de gerenommeerde Sales Agent Beta Cinema (www.betacinema.com).
Op dit moment is er een grote vraag in de markt naar kwalitatief hoogwaardige content, zowel speelfilms als tv-series, vanwege het gevecht om de abonnee tussen de grote VOD-aanbieders (Netflix, Amazon, Disney, Warner, Apple etc).
Door de coronapandemie is de groei van deze VOD-platformen het afgelopen jaar buitenproportioneel geweest, terwijl de stroom van de noodzakelijk content min of meer tot stilstand is gekomen. Daarbij komt dat ook de lokale tv-zenders & VOD-platformen content nodig hebben om de strijd met de “big 5 VOD platforms” aan te gaan.

Rendement

Fiscaal

De Participant zal onderworpen zijn aan de heffing van inkomstenbelasting volgens box 3 (belastbaar inkomen uit sparen en beleggen).

Toezicht en disclaimer

Voor het aanbieden van participaties geldt een vrijstelling van de vergunnings- en prospectusplicht. Het prospectus is niet voorgelegd aan en dus ook niet beoordeeld door de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM). De onderneming Topkapi voor wier rekening het prospectus wordt uitgegeven is niet vergunningplichtig op grond van de Wet op het financieel toezicht en staan ook niet anderszins onder toezicht van de AFM. Bekijk hier het AFM-registratie document.