Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen

Alle betalingen die door de participanten worden gedaan lopen via een derdenrekening van de Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen. De stichting fungeert als belangenbehartiger van de participant. De belangrijkste taak die de stichting heeft, is het vaststellen van de afgifte van een Completion Bond in relatie tot het Filmfonds. Als aan die voorwaarde is gedaan geeft de stichting pas de gelden vrij aan het Filmfonds.

Het bestuur

Het bestuur van Stichting Bewaarder EuroGroei Fondsen bestaat uit de heren Mr. W.H. (Henk) Kool (voorzitter) en F.M. (Frits) Beunke.

De heer Kool is Bestuurder van de Stichting Trust Eurogroei

De heer Kool
De heer Kool heeft dankzij zijn bancaire achtergrond al meer dan 35 jaar ervaring in Corporate Finance bij onder andere ABN Amro en Credit Lyonnais, waar hij verschillende (leidinggevende) functies heeft bekleed. Later is hij bij een groot Trust bedrijf actief geworden als manager Corporate Finance en investment manager Private Equity. Sinds 2004 is hij actief als zelfstandig adviseur.

De heer Kool is Bestuurder van de Stichting Trust Eurogroei

De heer Beunke
Zijn loopbaan beslaat zo’n 25 jaar bankierschap in verscheidene directiefuncties bij een viertal bancaire instellingen met diverse aandachtsgebieden en sinds 2002 als zelfstandig ondernemer, actief op het gebied van financieel strategische advisering en begeleiding van bedrijfsovernames, bemiddeling bij het verkrijgen van private equity of venture capital, bedrijfsfinanciering, alsmede risico-analyses. Frits Beunke vervulde en vervult nog steeds diverse toezichthoudende functies, zoals enkele commissariaten en outside director-schappen.