Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

36e EMISSIE IN FILMS EN SERIES

Belastingvriendelijk investeren in de Film en serie De Fabeltjeskrant & de grote dierenbosspelen

Kernpunten:

  • Emissie 2019: € 1.300.000  (2e tranche)
  • Deelname is mogelijk in participaties van € 5.000,- (min. van 2 participaties)
  • Garantie producent (uit opbrengst merchandise) van ca. 30% van de inleg
  • Meedelen in film, specials, serie en merchandise
  • IJzersterk merk. Merk internationaal aan 40 landen verkocht
  • Aftrek 2019: € 4.774 per participatie
  • Verwacht MEDIUM  rendement: 21,8% per jaar; looptijd 36 maanden

Speciale actie

In overleg met de producent hebben wij een speciale actie voor de snelle inschrijvers op touw gezet.

Interesse of vrijblijvend advies?

Deelname is mogelijk in participaties van € 5.000. Geen emissiekosten. Let op. Beperkt aantal participaties!

of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Rendement

De rendementen bestaan uit een combinatie van de opbrengst uit de film, specials, serie en merchandise , en de fiscale besparing (tegen 51,75% IB-tarief). Het geschatte rendement bedraagt 21,8 % per jaar in het LOW-MEDIUM-scenario.

Fiscaal

De maatschap (die de Fabeltjeskrant produceert) maakt gebruik van de mogelijkheid de voortbrengingskosten af te schrijven. Dit leidt voor participanten in de maatschap tot een forse aftrekpost (tot maximaal € 4.774,- per participatie van € 5.000 in het FLOP-scenario) in box 1. Het risico op verlies van uw deelnamebedrag wordt zodanig beperkt.

Fabeltjeskrant beste Nederlandse kinderprogramma aller tijden

Met de bioscoopfilm wordt de vijftigste verjaardag van de iconische televisieserie gevierd. In totaal werden er tussen 1968 en 1992 meer dan 1.600 afleveringen van de kinderserie gemaakt. Het programma werd in 2005 uitgeroepen tot het beste  Nederlandse kinderprogramma aller tijden.

“De film wordt een feest voor drie generaties”, stelt producent Robin de Levita. “Eén van herkenning voor alle ouders en grootouders en voor de kleintjes een vrolijke en spannende introductie van De Fabeltjeskrant.

Rubinstein Media, De Levita Productions en animatiestudio Grid hebben vier jaar gewerkt aan de digitalisering van de poppenversies van de befaamde dieren uit de oude televisieserie.

Toezicht en disclaimer

Voor het aanbieden van participaties in de maatschap (die de film en serie Baantjer produceert) geldt een vrijstelling van de vergunnings- en prospectusplicht. Het prospectus is niet voorgelegd aan en dus ook niet beoordeeld door de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM). De maatschap voor wier rekening het prospectus wordt uitgegeven is niet vergunningplichtig op grond van de Wet op het financieel toezicht en staan ook niet anderszins onder toezicht van de AFM. Bekijk hier het AFM-registratie document.