Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in Film en series via EuroGroei Films

EuroGroei Films is een toonaangevende aanbieder van filmfondsen en series voor particuliere investeerders. Sinds 2005 is EuroGroei als organisatie betrokken bij de financiering van 34 Nederlandse filmproducties. Onlangs heeft EuroGroei Films, Huisvrouwen Bestaan Niet ( succesvolste NL Film 2017), gefinancierd.

Investeer nu belastingvriendelijk in ons nieuwste fonds Keizersvrouwen

Het fonds maakt gebruik van de mogelijkheid om de serie Keizersvrouwen als bedrijfsmiddel ineens af te schrijven Dit leidt voor u als participant tot een forse aftrekpost van € 8.344,- per participatie van € 5.000  op uw belastbaar inkomen. Het risico op verlies van uw deelnamebedrag wordt hierdoor beperkt.

Profiteer van

  • 16 % verwacht rendement per jaar(tegen 52% IB tarief)
  • Hoge belastingaftrek 2018
  • Verwachte looptijd 30 maanden
  • 2,5 Miljoen bijdrage van AVROTROS voor TV rechten NL
  • U deelt mee in de opbrengsten van de serie
  • Set bezoek
  • Deelname vanaf € 10.000

De Serie

Snijdende spanning en internationale allure. KEIZERSVROUWEN is een uitdagende Nederlands-Vlaamse crime dramaserie die zich afspeelt in de wereld van high-class escort en drugskartels. Vrouwen spelen de hoofdrol; ze zijn sterk, meedogenloos en aantrekkelijk. Met onze eigen metropool Amsterdam, de ongekroonde cocaïne hoofdstad Antwerpen en de parel van de Côte d’Azur Cannes als decor.

Heeft uw wel eens overwogen om te investeren in film nu uw spaargeld op de bank niets oplevert? Wist u dat het belastingvoordeel bij film uw inleg al grotendeels afdekt!

Eerdere filmprojecten:

Informatiepakket!

Deelname is mogelijk in participaties van € 5.000 met een minimum van 2 participaties. Geen emissiekosten. Let op. Beperkt aantal participaties!